Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


                     JONAS BROTHERS
                         jonasbrotherslogo.gif

A Jonas Brothers Kanadában lépett fel augusztus 30-án. A fiúbanda a koncert egyik kellékeként egy trambulint is beszereltetett a színpadba. A srácok időnként ráugrottak, és pördültek egyet a levegőben. Igen ám, de Joe Jonas egy óvatlan pillanatban rosszul ugrott, és nem lábbal érkezett a földre.Az énekes elég nagyot esett, ám szerencsére nem történt komolyabb baja, és folytatta a koncertet, de várhatóan a következő bulin már nem lesz trambulin.

 
 
 
            

 
Teljes név: Nicholas Jerry Jonas
Született: 1992 szept. 16 (Texas, Dallas)
Becenév: Nick J
Magassága: 1.70 m
Kedvenc színésznője: Keri Lynn Pratt
Kedvenc színésze: Matt Long
Kedvenc szín: kék
Kedvenc dal: Stevie Wonder -Superstition

Már kiskora óta énekel, tehetsége nagyon korán feltűnt. Számos Broadway musicalben játszott főszerepet, mint például a Szépség és a szörnyetegben. Kezdetben szólóénekesi karriert szeretett volna, de amikor a lemezkiadó észrevette bátyjai tehetségét a következő szerződést csak a Jonas Brothers-el kötötték meg. Nick dalokat is ír, így fejezve ki érzelmeit. A fiú keresztény és ezt fel is vállalja, ezt mutatja a tisztasági gyűrű viselése is. Nick szereti a kihívásokat, nagyra törő tervei vannak. Lételeme a reflektorfény.

 
                  

 Teljes név: Paul Kevin Jonas
Született: 1987. nov. 5.-én (Teaneckben, New Jersey)

A Jonas testvérek közül a legidősebb. Csatlakozott öccsei által alkotott bandába, amit Jonas Brothersnek neveztek el közösen. Konzervatív keresztény fiú, de hisz a szerelemben első látásra. Tudja, hogy öccsei felnéznek rá és példát kell mutatnia, ezért próbál megfelelni az elvárásoknak. Bevallása szerint nem lehet megérteni a mai lányokat. Tisztasági gyűrűje bár elrepedt, mégis megtartja, mert ez még jobban erősíti, hogy megmaradhasson tisztán, bár egy ideje nem lehet látni az ujján, talán mégis történt valami... Nem szereti, ha határok közé próbálják szorítani, a szabályokat pedig egyenesen ki nem állhatja. Céltudatos, mindig tudja, hogy mik a céljai, emellett igen határozott ember.

 
 
 
              
 

 
Teljes név: Joseph Adam Jonas
Született: 1989 aug.15. (Casa Grande,Arizona,USA)
Becenevei: Joe, JJ, DJ Danger
Magassága: 1.74 m
Kedvenc színésznője: Natalie Portman
Kedvenc színésze: Jim Carey
Kedvenc szín: kék
Kedvenc dal: Switchfoot -Only Hope

Joe mielőtt az énekesi pályát választotta mindig is a komikus pályáról álmodozott, de mivel nagyon érdekelte a zene, ezért mégiscsak azt választotta. Kedvenc időtöltése a zenehallgatás, főként rock zenét hallgat. Ha ideje engedi többször edz, ez a másik hobbyja. Joe tisztaság-gyűrűt hord, ami azt jelenti, hogy megőrzi szüzességét a nászéjszakáig, erről így nyilatkozott: "szimbolizálják az ígéretünket magunknak,és az Istennek,hogy tiszták maradunk a házasságig". A fiú stílusa az elmúlt 3 évben igencsak megváltozott. Míg 2005-ben jókisfiús hajat viselt, 2006-ra már kezdett feltűnőbb, merészebb frizurát vágatni magának, de 2007-ben változott a legtöbbet, hisz megnövelte a haját, teljesen új stílust kezdett képviselni. Az első pillantásra hamisítatlan szívtiprónak tűnő Joe valójában egy nyugis, hátradőlős srác, aki csak sodortatja magát az árral.

 
 
 

 Jonas család életében mindig jelen volt a zene. Az idősebb Paul Kevin Jonas, lelkész (utazó prédikátor), egyben zenész. Édesanyjuk, Denis Jonas is tagja volt egy keresztény zenekarnak, aki amúgy jelnyelv-tanárként dolgozik. A fiúk kiskoruktól kezdve, apjuk templomi kórusában énekeltek

              he.jpg

A zenekar Nick Jonas szólóprojektjeként indult. Nick-et hat éves korában fedezték fel egy fodrászatban, mikor édesanyja a haját vágatta, egy menedzser figyelt fel rá. Élete hetedik évében kezdett el a Broadway-en szerepelni. Ez kb. 2 éves korától kezdve a legnagyobb álmai közé tartozott. Számos darabban játszott, többek közt az A Christmas Carol-ban (2000), az Annie Get Your Gun-ban (2001), A szépség és a szörnyetegben (2002) és a Nyomorultakban (2003) és más darabokban is.2002-ben, míg a Szépség és a szörnyetegben játszott, Nick írt egy dalt, aminek az édesapjával a Joy to the World (A Christmas Prayer)(Örömöt a világnak - egy karácsonyi ima) címet adták. 2003 novemberében, az INO Records átvette a dal egyik példányát, eljuttatta a dalt a keresztény rádióknak, ahogy gyorsan felkerült a közkedvelt, Record & Radio's Christian Adult Contemporary listájára.</p><p>Míg Nick a szóló albumának munkálataival foglalatoskodott, Joe követte Nick nyomait a Broadway-n, szerepelt Baz Lurhmann rendezése alatt futó Bohéméletben.2004 szeptemberében, a Columbia Records egyik vezetője felfedezte Nick dalát. Nick az br />INO Records és a Columbia Records együttes támogatása mellett felénekelte a Dear God című dalt. A második (hivatalos) dala, a Joy to The World újra felénekelt változata lett, melyet november 16-án adtak ki. Meglepetésként a dalt Nick saját nevével fémjelzett szólóalbuma követte, de visszavonták, így csak limitált számban került kiadásra.Nick a bátyjaival, Kevinnel és Joeval számos új dalt írt az albumra.2005 elején, a Columbia Records új elnöke Steve Greenberg meghallgatta Nick albumát. Annak ellenére, hogy Nick albuma nem tetszett neki, a fiú hangjába beleszeretett. Miután találkozott Nick-kel és meghallgatta a Please be mine című dalt, melyet a testvérek együtt írtak és adtak elő, a Daylight/Columbia Records elhatározta, hogy hármukat egy együttesként szerződteti.