Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


HELLO KITTY ÉLETRAJZA
Születés dátuma: 1974. november 1
Születés helye: London (Anglia)
Kitty egy piros tetejű, fehér házban lakik Suburban városban, ami 20 kmre van Londontól.

Vértípus: A

Súlya= 3alma
Magasság: 5 alma

Horoszkóp: Skorpió

Akikkel él: anyukája (Mary), apukája (George), ikertesója (Mimmy)
Barátai: Cathy, Tippy, Joey, Jodie, Fifi, Tracy, Tiny Chum, Rory, Mory, Tim és Tommy

Kedvenc kaja: Anyukája almás pitéje, de szeret minden tortát, pudngot, és más édességeket

Tulajdonságai: Jószívű, kedves, nagylelkű, barátságos kiscica

Hobbija: zene (zongorázik), sport (kedvence a tenisz), tánc (balettozik), evés (imádja anyukája sütijét),gyűjti a csillagokat, kis aranyhalakat, nyalókákat, és szalagokat, dekorációnak.

Szeret a közeli parkban lennni a barátaival. Szabadidejében szívesen látogatja a cukorkaboltot is. Kitty szereti a cukrot.

Szereti mondani:  "Soha nem lehet elég barátod!"
kedvenc tantárgyak: angol, ének

Milyen fiúkat szeret: Kitty a barátságos fiúkat szereti. Első szerelme Dear Daniel, de Daniel elment Afrikába a szüleivel. Kitty egy osztálytársát kedveli, Tippyt.

Személyiség: Nagyon boldog, vidám, nagyon energikus. Szeret kimenni a szabadba, játszani a parkban vagy az erdőben. Szeret találkozni új emberekkel, szeret új barátokat szerezni, nagon népszerű az suliban. Ameddig az apukája New Yorkban dolgozott, sok játékmaci barátja volt.

 

HK epres fogkrémmel most fogat, hogy eper illatú legyen a lehellete. :)

 

Iskolája: HK iskolája arra van, amerre London, 4 kmre HK otthonától. Ez egy szép iskola, fákkal, és állatokkal. Kitty és Mimi busszal megy minden reggel, csak 3 megálló van az iskoláig. A tanár mindig köszönti a két kiscicát, amikor megérkeznek.

 

Kitty nagyszülei egy erdőben laknak, ahova gyalog el lehet jutni. HK szülei mindig elutaznak a nagyszülőkhöz meglátogatni őket.

 

Utazóeszköz: Egy tricikli. HK egy triciklivel szokott a szomszédjaihoz átmenni, vagy vásárolni, vagy a közel lakó barátaihoz menni játszani.

Jövő: Kitty író, vagy zongorista szeretne lenni.